פלאפל של הבית - דקלה אלהרר
150 גרם חומוס מושרה 24 שעות
1 כפית כמון
צרור פטרוזיליה
1 כפית שטוחה מלח
1 שן שום
1 בצל גדול
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כפית קמח
1 כף פירורי לחם
1/8 כוס מים
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד מזון את החומוס שהושרה מראש עם הבצל, השום והפטרוזיליה טוחנים אותם לעיסה,
אחרי הטחינה להוסיף סודה לשתייה ולערבב.
להוסיף את כל התבלינים, הקמח ופירורי לחם ולערבב טוב.
להוסיף מים ואם יבש להוסיף עוד קצת מים.
לשים במקרר לחצי שעה מנוחה. ואז לטגן בשמן עמוק.
בתאבון
Comments