פלפל ממולא באורז ובשר
15-16 פלפלים בצבעים שונים לחתוך את החלק העליון (להשאיר אותו) לנקב מסביב את הפלפל עם סכין או מזלג
*למילוי*
1 ק"ג בשר בקר טחון 2 כוסות אורז מבורר ושטוף 2 בצלים קצוצים מטוגנים חצי צרור פטרוזיליה קצוצה חצי צרור כוזברה קצוצה 5 גבעולי נענע קצוצים 4-5 שיני שום כתוש 1 כף רסק פלפל שחור מעט שמן מלח
לטגן את הבצל עם מעט שמן לקצוץ את הירק דק להוסיף את הבשר והאורז ולתבל
למלא את הפלפלים
*לרוטב*
3 כפות רסק עגבניות 5 שיני שום חתוך פלפל חריף חתוך 1/2 כף כמון מרק עוף מלח מים שמן
לטגן את השום והפלפל עם שמן להוסיף את הרסק להשחים עם כוס מים לסדר את הפלפלים לבשל כ-10 דקות בסיר מכוסה להוסיף מים עד לגובה הפלפלים לתבל לבשל כ-35 דקות
להכניס לתנור שחומם מראש על 250° כרבע שעה
בהצלחה נועם זיגדון
Opmerkingen