פנקוטה קוקוס עם ג'לי תפוזנענע - כרמית דהאן
קופסאת קרם קוקוס חצי מיכל קצפת צמחית קטנה 10 גרם ג'לטין 4 כפות מים כפית תמצית וניל 5 כפות סוכר
שופכים את הגלטין לקערה מוסיפים את המים ומניחים בצד שופכים את הקרם קוקוס לסיר מחממים את הקרם קוקוס עד לכמעט רתיחה מוסיפים סוכר ומערבבים עד להמסה של הסוכר מורידים מהאש ומוסיפים את הקצפת הצמחית ואת התמצית וניל לוקחים 2 כפות מנוזל הקוקוס ומערבבים עם הגלטין מוסיפים את הגלטין לסיר ומערבבים עד להמסה של הגלטין מצננים מעט ושופכים לכוסות הגשה מכסים כל כוס בניילון נצמד ומכניסים לקירור
לג'לי תפוזנענע
2 כוסות מיץ תפוזים טבעי מספר עלי נענע 3 כפות סוכר 10 גרם גלטין 4 כפות מים טיפת צבע מאכל כתום
שופכים את הג'לטין לקערה מוסיפים את המים ומניחים בצד שופכים את המיץ תפוזים לסיר מוסיפים את העלי נענע מוסיפים סוכר ומבשלים עד להמסת הסוכר מסננים את המיץ ומחזירים לסיר לוקחים 2 כפות מיץ תפוזים מוסיפים לגלטין מערבבים ומוסיפים למיץ תפוזים מוסיפים מעט טיפת צבע מאכל מניחים בצד להצטנן היטב
כשהפנקוטה בכוסות התייצבה שופכים מעל את הג'לי מכסים שוב בניילון נצמד ומחזירים למקרר
לפלחי התפוז קולפים תפוז ומחלצים את הפלחים שמים בקערה עם מספר עליי נענע ומעט סוכר מערבבים ומניחים בצד לחצי שעה שמים על הג'לי לאחר שהתייצב
מקשטים בעלי נענע ומגישים
Commenti