קרדיט לאסף גרניט
שקית פסטה עדיף ספגטי רחב 10 עגבניות שרי חצויות 5-6 עגבניות מיובשות חופן מזיליקום קצוץ חופן פטרוזילה קצוצה חופן אורגנו קצוץ 2 גבעולי טימין חופן בצל ירוק קצוץ 6 שיני שום פרוס 1/4 כפות שמן זית פלפל שחור מלח
*אופן ההכנה:*
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים 1/2 כוס ממי הבישול. מטגנים במחבת את פרוסות השום הטימין והשמן זית כ-2 דקות עד להזהבה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הפסטה עם 1/2 כוס ממי הבישול שלה. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים והעגבניות ומבשלים כ-2-3 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב סמיך. מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
*אפשר לפזר* פתיתי פרמז’ן או קוביות סלמון מבושל במלח ופלפל שחור
בהצלחה נועם זיגדון
Comments