פסטה ברוטב עגבניות זריז וטעים - במטבח עם דיתוש
מצרכים:
חבילת מקרוני מס'8 דקים
קופסת עגבניות מרוסקות של Mutti
2-3 כפות רסק עגבניות
3 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
כפית כמון
כף סילאן(לא חובה)
מעט שמן זית
כף עלי אורגנו טריים או מעט אורגנו יבש
הכנה:
בשלו את המקרוני ע"פ הוראות היצרן עד לרכות האהובה עליכם.
סננו את המקרוני.
שמרו כחצי כוס ממי הבישול בצד.
טגנו את השום בשמן הזית כדקה.
הוסיפו את הרסק, התבלינים והעגבניות המרוסקות.
הוסיפו את מי הבישול וערבבו.
בשלו כחמש דקות.
הוסיפו את המקרוני המסוננים לרוטב וערבבו בעדינות היטב היטב כך שכל המקרוני יכוסה ברוטב.
***גרדו מעל פרמזן
בתאבון
דיתוש
Comments