פסטה פטוצ'יני פטריות - אריאלה גולדמן
חצי חבילה פסטה פטוצ'יני ( פרפקטו) - לבשל לפי הוראות יצרן. לסנן. להשאיר רבע כוס מנוזלי הבישול בצד.
במחבת עם רבע כוס שמן לטגן עד הזהבה בצל גדול פרוס לטבעות דקיקות .
להוסיף סלסילת פטריות שמפניון טריות חצויות .
לתבל בנדיבות בפלפל שחור גרוס ,מלח לפי הטעם, כפית כורכום .
לטגן עד הזהבה עדינה.
להוסיף אל המחבת את רבע כוס הנוזלים ששמרנו בצד ורבע כוס רוטב טריאקי.
לערבב. לבשל על להבה בינונית 5 דקות.
לשדך בין הרוטב לפסטה ולהגיש חם ♡
ניתן להחליף לפסטה טבעונית כדי לקבל מנה טבעונית
Kommentare