פסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות - מירב מלכה
1.לבשל את הפסטה במים חמים למשך 10 דקות לשטוף ולסנן.
2. לטגן בצל גדול
וקופסא של פטריות טריות
3. בסיר להכין את הרוטב.
לטגן בצל
להוס קופסאת רסק עגבניות
שן שם שום
כף מיונז
פלפל שחור גרוס
פפריקה
מלח
2 כוסות מים
ולתת רתיחה
4.למלא את הקונכיות בבצל ופטריות להכניס לרוטב לתת לזה עוד בישול של חמש דקות ולהגיש חם
בהצלחה
Merav 🍰
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments