top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

פסטרמה ביתית עם חרדל ודבש, צלויה ועסיסית - נועם זיגדון


פסטרמה ביתית עם חרדל ודבש, צלויה ועסיסית - נועם זיגדון


1 פרפר שלם של הודו


למישרה :

3-4 כוסות מים

1 כף מלח גס

5-6 עלי דפנה

2 פלפל צ'ילי חריף

פלפל שחור אנגלי שלם

4-5 שיני שום

לערבב היטב עד שהמלח ימס

להכניס את 2 בנתחים

להכניס למקרר ללילה

להוציא את הנתח

לנגב היטב בנייר מגבת


לרוטב:

לערבב הכל יחד

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

3-4 שיני שום כתוש

¼ כוס שמן זית

1 כף שטוחה חרדל

1 כף גדושה דבש


למרוח את הנתחים מכל הכיוונים

רצוי להכניס למקרר לשעה


להניח את הנתח המתובל על הרשת

לחמם את הטורבו גריל או את התנור על 200° לאפות בין 20-30 דקות

רצוי להפוך את הנתח אחרי 15 דקות

בעזרת סכין.

תבדקו אם הסכין נכנסת בקלות הפסטרמה מוכנה


לקרר ולפרוס לפרוסות דקות


באהבה נועם זיגדון❤️


********

המלצה:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר, סיר טיגון איכותי - ללא שמן 👇🏽







פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page