פרגיות או לחילופין חזה עוף עם ירקות בווק - גולדי מטעמים
1) 1 ק"ג פרגיות נקיות משומן חתוכות לקוביות קטנות.
2) 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות דקות ואז לקוביות.
3) 2 בצלים קצוצים.
4) 2 גזרים קצוצים דק
5) חופן פטרוזיליה קצוצה.
6) לקלות חצי חבילת צנוברים, חופן שקדים מולבנים, קשיו, אגוזים
(מה שרוצים וכמה שרוצים),מוסיפים לקראת הסוף עם התבלינים.
ההכנה:
בווק חם,
מתחילים להשחים בצל,
מוסיפים גזר עד שישחים,
מוסיפים פלפל צהוב שישחים.
מוסיפים את הפרגיות/ או חזה עוף (אפשר יחד),
ממשיחים להשחים את הפרגיות.
להוסיף-מלח ,פלפל שחור, 2 כפות סילאן ופטרוזיליה.
להוסיף את הצנוברים ושאר הפיצוחים הקלויים.
בערך עוד כ- 3 דקות ולכבות.
מילוי מעולה לטורטייה עם סלט קצוץ וסחוג.
או כתוספת מעניינת מעל אורז או ספגטי לבן.
בתיאבון
留言