פרגיות בבצל מתוק - נועם זיגדון
ניתן להחליף את הפרגיות בבשר או בעוף
קרדיט לסמדר פרגר המהממת
1 ק"ג פרגיות
4 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
2 כפות סוכר
1 כף סוכר חום
1 כפית מלח
½ פלפל שחור גרוס
1 כף כורכום
¼ כוס שמן
להשחים בצל 1 פרוס עם שמן
להוסיף את הפרגיות ולטגן משני הצדדים
לסדר מעל הפרגיות את שאר הבצל
לפזר מעל את המלח, הפלפל השחור הסוכר והכורכום להביא לרתיחה
להנמיך את האש, לכסות את הסיר
ולבשל שעה ורבע
במידה ורוצים לצמצם נוזלים
לפתוח את הסיר ולבשל
עוד 10 דקות על אש גבוהה
באהבה נועם זיגדון 💞
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments