פרגיות ברוטב משגע - השף מיכה כלפה
פרגיות עוף מתוק פיקנטי ומשגע
מתכון טוב לגריל , לתנור, ולמחבת פסים או רגילה.
מצרכים:
1 קילו פרגיות נקיות
חצי כוס חד פעמי קר של סוייה.
חצי כוס חד פעמי קר של סילאן.
חצי כוס חד פעמי קר של צילי מתוק
1 יחידה של בצל ירוק חתוך דק
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
6 שיני שום קטוש
מי שאוהב ואני ממליץ , אז בסוף לפזר שומשום מעל
אופן ההכנה:
1. את הפרגיות אפשר שלמות או לחצות לשניים או לפרוס לאורך .
2. את הפרגיות מניחים בקערה ויוצקים עלהם את כל החומרים ומערבבים.
3. את הקערה נכניס למקרר לשעה כדי שהפרגיות יספגו את הטעמים.
4.לאחר שעה מוצאים מהמקרר ומעבירים למנגל .
הערות:
מי שרוצה בתנור אז בתבנית יוצקים את כל מה שהיה בקערה ומוספים חצי כוס חד פעמי קר של שמן קנולה , מסדרים את הפרגיות מפזרים שומשום מעל ( בתנור זה על גריל חום גבוה ולהפוך את הפרגיות אחרי 10 דקות )
מי שרוצה במחבת אז לכל החומרים בקערה מוספים 3 כפות שמן קנולה, את כל מה שיש בקערה מעברים למחבת ומבשלים עד שהפרגיות רכות מוכנות וטעימות (מרגע הרתיחה 15 דקות ).
בתאבון
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
תגובות