פרגיות מוקפצות עם ירקות בקלי קלות - גולדי מטעמים
1) 1 ק"ג פרגיות נקיות משומן חתוכות לקוביות קטנות.
2) 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות דקות ואז לקוביות.
3) 2 בצלים קצוצים.
4) 2 גזרים קצוצים דק
5) חופן פטרוזיליה קצוצה.
6) לקלות חצי חבילת צנוברים,חופן שקדים מולבנים, קשיו, אגוזים
(מה שרוצים וכמה שרוצים),מוסיפים לקראת הסוף עם התבלינים.
*ההכנה:
בווק חם,בשלבים:
מתחילים להשחים בצל,
מוסיפים גזר ,
מוסיפים פלפל צהוב.
מוסיפים את הפרגיות/ או חזה עוף (אפשר יחד),
ממשיכים להשחים את הפרגיות.
להוסיף-מלח ,פלפל שחור, 2 כפות סילאן,רוטב ברביקיו ופטרוזיליה.
להוסיף את הצנוברים ושאר הפיצוחים הקלויים.
בערך עוד כ- 3 דקות ולכבות.
מילוי מעולה לטורטייה עם סלט קצוץץץץ וסחוג ולגלגל לרול.
או כתוספת מעניינת מעל אורז או ספגטי לבן.
בתיאבון
********
Comments