top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

פרגיות עוף מתוק פיקנטי ומשגע - השף מיכה כלפא

פרגיות עוף מתוק פיקנטי ומשגע - השף מיכה כלפא


מתכון טוב לגריל, לתנור, לנינג'ה, ולמחבת פסים או רגילה.


מצרכים:

1 קילו פרגיות נקיות

חצי כוס חד פעמי קר של סוייה.

חצי כוס חד פעמי קר של סילאן.

חצי כוס חד פעמי קר של צילי מתוק

1 יחידה של בצל ירוק חתוך דק

1 בצל סגול קטן קצוץ דק

6 שיני שום קטוש

מי שאוהב ואני ממליץ , אז בסוף לפזר שומשום מעל


אופן ההכנה:

1. את הפרגיות אפשר שלמות או לחצות לשניים או לפרוס לאורך.


2. את הפרגיות מניחים בקערה ויוצקים עלהם את כל החומרים ומערבבים.


3. את הקערה נכניס למקרר לשעה כדי שהפרגיות יספגו את הטעמים.


4.לאחר שעה מוצאים מהמקרר ומעבירים למנגל .


הערות:

** מי שרוצה בתנור אז בתבנית יוצקים את כל מה שהיה בקערה ומוספים חצי כוס חד פעמי קר של שמן קנולה, מסדרים את הפרגיות מפזרים שומשום מעל (בתנור זה על גריל חום גבוה ולהפוך את הפרגיות אחרי 10 דקות)

** מי שרוצה במחבת אז לכל החומרים בקערה מוספים 3 כפות שמן קנולה, את כל מה שיש בקערה מעברים למחבת ומבשלים עד שהפרגיות רכות מוכנות וטעימות ( מרגע הרתיחה 15 דקות )


באהבה מיכה כלפא


*********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽

.








פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page