פרגיות עם עלי סלק מעדן מהמטבח המרוקאי
10 פרגיות חתוכות 6-8 עלי מנגולד חתוכים 1 בצל פרוס לפרוסות דקות ½ צרור כוזברה קצוצה 1 כוס חומוס מקופסאת שימורים ¼ כפית פלפל שחור ½ כפית כורכום 1 כפית כמון 1כף גדושה פפריקה ½ כף אבקת מרק עוף מיץ מחצי מלימון קטן 4 שיני שום כתוש ¼ כוס שמן ¼ כף מלח ½ כוס מים
להשחים את הבצל עם השמן להוסיף את השום והמונגולד לטגן כ-5 דקות להוסיף את הפפריקה והכורכום לחמם מעט להוסיף את הפרגיות ולטגן משני צדדים להוסיף את החומוס לתבל להוסיף את המים להביא לרתיחה
לבשל על אש נמוכה כשעה להוסיף את המיץ לימון לבשל עוד 10 דקות
באהבה נועם זיגדון
Comentarios