פרגיות עם שזיפים ותפוחי אדמה - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
קרדיט לאילנית בנזרי
6 פרגיות עם עצם
10 תפוחי אדמה קטנים וחצויים
12 שזיפים שחורים מיובשים מגולענים
¼ כוס שמן
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתוש
1-½ כוסות מים רותחים
1 כפית אבקת מרק
½ כפית כורכום
½ כפית כמון
¼ כף מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
1 כף סילאן
כף שומשום
להשחים בסיר רחב את הבצל עם השמן
להוסיף את השום והכורכום
לטגן כחצי דקה
להוסיף את הפרגיות לטגן משני צדדים
להוסיף את תפוחי האדמה ואת השזיפים
לתבל
להוסיף את המים
להביא לרתיחה
להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה
לבשל שעה
לזלף כף סילאן
לפזר שומשום
להכניס לתנור שחומם מראש על 200°
כ-10 דקות עד לקבלת גוון זהוב
באהבה נועם זיגדון💞
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments