top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

פרוסות בשר ברוטב פטריות - נועם זיגדון



פרוסות בשר ברוטב פטריות - נועם זיגדון


2 ק"ג בשר בקר כתף מרכזי מספר 5 פרוס לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ


*לרוטב*

לחמם בסיר רחב 1/4 כוס שמן להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה לשרוף קלות בשמן כדקה ולשפוך מיד כוס מים להוסיף 6-7 שיני שום לסדר את הבשר להוסיף מים שיכסו את הבשר להוסיף פטריות שלמות או חתוכות כף מרק עוף פלפל שחור 2 גבעולי כרפס ומלח

לבשל על אש גבוהה עם סיר מכוסה מוסיפים מים לפי הצורך כשעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך


בהצלחה נועם זיגדון








83 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page