פרוסות בשר ברוטב פטריות - נועם זיגדון
2 ק"ג בשר בקר כתף מרכזי מספר 5 פרוס לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ
*לרוטב*
לחמם בסיר רחב 1/4 כוס שמן להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה לשרוף קלות בשמן כדקה ולשפוך מיד כוס מים להוסיף 6-7 שיני שום לסדר את הבשר להוסיף מים שיכסו את הבשר להוסיף פטריות שלמות או חתוכות כף מרק עוף פלפל שחור 2 גבעולי כרפס ומלח
לבשל על אש גבוהה עם סיר מכוסה מוסיפים מים לפי הצורך כשעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך
בהצלחה נועם זיגדון
Comments