פרוסות בשר עם פול ואפונה - השף מיכה כלפה
מצרכים:
נתח פילה מדומה (מס' 6) אפשר גם עם צלי כתף מס' 5
בצל גדול קצוץ
שמן זית
5-6 שיני שום קצוצות
2.5 כוסות פול ירוק מומלץ טרי-אפשר גם קפוא
כוס אפונה ירוקה קפואה
חופן כוסברה
אופן ההכנה:
1. את הבשר יש להרתיח מראש בשלמותו בסיר לחץ כחצי שעה מזמן הרתיחה,או בסיר רגיל כשעה וחצי עם עלי דפנה וגרגירי פלפל אנגלי.לצנן במקרר.לפרוס לפרוסות בעובי כס"מ וחצי
2. בסיר שטוח מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.מוסיפים את השום ומטגנים יחד עוד כדקה.
3. מסדרים בסיר את פרוסות הבשר
ומפזרים מעל את התבלינים הבאים:חצי כפית מלח גס,כפית פלפל שחור,כף כורכום,חצי כף כמון, חצי כפית פפריקה מתוקה.מוסיפים כוס וחצי מים חמים-אפשר להשתמש בציר שהרתחנו את הבשר.
4. מוסיפים כף אבקת מרק עוף ומיץ סחוט מלימון שלם-או לפי הטעם.בנוסף מוסיפים את הפול והאפונה, ומעל מפזרים כוסברה קצוצה.
5. לאחר הרתיחה לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה עוד כ-40 דקות
***חברים אני חייב המון תודה לחברה קרובה שתמיד עוזרת לי . תודה חופית אלמקייס על העזרה במתכון וצילום התמונות
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments