top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אביגיל מייזליק

פרוסות חזה בקר ביין שמכינים בקלות - אביגיל מייזליק

פרוסות חזה בקר ביין שמכינים בקלות - אביגיל מייזליק


½1 ק”ג חזה בקר

3 בצלים, פרוסים

3 כפות שמן זית

3 כוסות יין אדום יבש או חצי יבש

2 כפות סילאן


6 שיני שום שלמות

מלח, פלפל גרוס

1 כף פפריקה מתוקה מרוקאית בשמן

חצי כפית זרעי כמון או רבע כפית כמון טחון


מחממים תנור לחום של 120 מעלות. מחממים סיר חסין חום עד לחום גבוה, מוסיפים את שמן הזית והבצלים הפרוסים ומטגנים 2 ד’. מערבבים ומנמיכים את האש, ממשיכים לטגן עוד כ-10 ד’ ולערבב מידי פעם, עד שהבצלים זהובים מאד. פורסים את השום לפרוסות ומוסיפים לסיר, מטגנים עוד דקה, מוסיפים את נתח הבשר השלם, יוצקים את היין והסילאן, פפריקה, כמון, מלח ופלפל גרוס. ממלאים במים עד לגובה הנתח. מביאים לרתיחה, סוגרים עם מכסה ומעבירים לתנור בחום של 120 מעלות. אופים למשך 4-5 שעות, עד שהנתח רך מאד. מומלץ לבדוק שיש מספיק נוזל בזמן הבישול, הנוזל צריך להגיע עד לפחות מחצי גובהו של הנתח. מוציאים מהתנור, פורסים לפרוסות ומחזירים לסיר. טועמים את הרוטב ובמידת הצורך מוסיפים עוד יין, מים, סילאן, פפריקה, כמון או מלח. מבשלים על האש עוד כחצי שעה ומגישים.

***********

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽







פוסטים אחרונים

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page