פרח חצילים לתלישה בתנור עם מלח גס טבעוני ללא גלוטן:
(הגשה חגיגית)
לקחת חצילים(אני לקחתי 4)לחתוך לטבעות עבות באורך 8 ס״מ,
(לבחור חצילים קלים(ללא גרעינים)חצילים מבריקים וקשים(טריים))
לקחת חותך תפוחי עץ לחתוך עד עומק 6 ס״מ(נוצר פרח),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעט שמן בין הנייר לחציל,
למרוח מעט שמן על החציל לפזר מעל מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments