פרחי ברוקולי עם טחינה ושומשום קלוי טבעוני ללא גלוטן:
להכין טחינה חמוצה(מיץ לימון טבעי בכמות כפולה מהרגיל),
לקנות(אני קניתי 6)פרחי ברוקולי טריים(בצבע ירוק כהה ותפרחת צפופה)לשטוף ולנקות,
להכניס לסיר עם כפית מלח הימלייה לבשל עד רכות הגבעולים,
לסנן להניח על צלחת לפזר מעל טחינה חמוצה ושומשום קלוי ובתאבון.
(יוצא מעדן בריא מאוד)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
*******
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments