פריטטה במנות אישיות
פריטטה הוא מאכל מהמטבח האיטלקי שדומה לאומלט המכיל בעיקר ביצים.
והפעם במנות אישיות כמו לביבות שטוגנו בשכבה דקה של תרסיס שמן במחבת טפלון, עם שדרוג קל טעים
לתערובת
250 גרם צפתית 5%
חצי חבילה גבינת כנען
חצי כוס מוצרלה
2 ביצים
3 יח' זוקיני מגורר ממגררת גסה
3 גבעולי בצל ירוק חתוך לטבעות
מלח
פלפל
3/4 כוס קמח תפוח"א
חצי שקית א. אפיה
לערבב הכל היטב ולקרר במקרר חצי שעה
אופן הכנה
לחמם מחבת על הגז לשמן שכבה דקה בעזרת ספרי שמן קנולה להניח כף גדושה ולטגן משני הצדדים.
מושלם עם מתבלי גבינה/צזיקי
Comments