top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תזיוה כהן עושה קסמים במטבח

פריטטה במנות אישיות - זיוה כהן


פריטטה במנות אישיות


פריטטה הוא מאכל מהמטבח האיטלקי שדומה לאומלט המכיל בעיקר ביצים.

והפעם במנות אישיות כמו לביבות שטוגנו בשכבה דקה של תרסיס שמן במחבת טפלון, עם שדרוג קל טעים


לתערובת

250 גרם צפתית 5%

חצי חבילה גבינת כנען

חצי כוס מוצרלה

2 ביצים

3 יח' זוקיני מגורר ממגררת גסה

3 גבעולי בצל ירוק חתוך לטבעות

מלח

פלפל

3/4 כוס קמח תפוח"א

חצי שקית א. אפיה


לערבב הכל היטב ולקרר במקרר חצי שעה

אופן הכנה


לחמם מחבת על הגז לשמן שכבה דקה בעזרת ספרי שמן קנולה להניח כף גדושה ולטגן משני הצדדים.

מושלם עם מתבלי גבינה/צזיקי















2,517 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page