top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

פריטטה תפוחי אדמה - אריאלה גולדמן


פריטטה תפוחי אדמה - אריאלה גולדמן


3 תפוחי אדמה

1 בצל לבן

חצי צרור עשב תיבול לבחירתכם (אני הוספתי כוסברה ופטרוזיליה)

4 ביצים

מלח לפי הטעם ,חצי כפית פלפל שחור גרוס,כפית כורכום


- קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות

מחממים שמן זית עם כורכום במחבת רחבה/ או סוטאז’ ומניחים את פרוסות תפוחי האדמה

מתבלים במלח ופלפל שחור

- פורסים בצל לרצועות ומוסיפים למחבת.

מטגנים ומאדים את תפוחי האדמה והבצל על אש נמוכה וכיסוי הסיר, כ – 15 דקות עד לריכוך.

- קוצצים עשבי תיבול ומוסיפים

- בקערה שוברים את הביצים, מוסיפים מעט מלח וטורפים

מוסיפים את הביצים למחבת ומקשקשים בעדינות

מכסים את הסיר ומבשלים על חום בינוני במשך כ 7 דקות עד שהביצה 90% מוכנה, שתשיאר טיפה רכה.












334 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page