פריטטה תפוחי אדמה - אריאלה גולדמן
3 תפוחי אדמה
1 בצל לבן
חצי צרור עשב תיבול לבחירתכם (אני הוספתי כוסברה ופטרוזיליה)
4 ביצים
מלח לפי הטעם ,חצי כפית פלפל שחור גרוס,כפית כורכום
- קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות
מחממים שמן זית עם כורכום במחבת רחבה/ או סוטאז’ ומניחים את פרוסות תפוחי האדמה
מתבלים במלח ופלפל שחור
- פורסים בצל לרצועות ומוסיפים למחבת.
מטגנים ומאדים את תפוחי האדמה והבצל על אש נמוכה וכיסוי הסיר, כ – 15 דקות עד לריכוך.
- קוצצים עשבי תיבול ומוסיפים
- בקערה שוברים את הביצים, מוסיפים מעט מלח וטורפים
מוסיפים את הביצים למחבת ומקשקשים בעדינות
מכסים את הסיר ומבשלים על חום בינוני במשך כ 7 דקות עד שהביצה 90% מוכנה, שתשיאר טיפה רכה.
Comments