top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

פריטטה תפוחי אדמה מהירה וקלה - אריאלה גולדמן

פריטטה תפוחי אדמה מהירה וקלה - אריאלה גולדמן


המצרכים:

3 תפוחי אדמה

1 בצל לבן

חצי צרור עשב תיבול לבחירתכם (אני הוספתי כוסברה ופטרוזיליה)

4 ביצים

מלח לפי הטעם ,חצי כפית פלפל שחור גרוס,כפית כורכום


אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות

מחממים שמן זית עם כורכום במחבת רחבה/ או סוטאז’ ומניחים את פרוסות תפוחי האדמה


מתבלים במלח ופלפל שחור


- פורסים בצל לרצועות ומוסיפים למחבת.

מטגנים ומאדים את תפוחי האדמה והבצל על אש נמוכה וכיסוי הסיר, כ – 15 דקות עד לריכוך.


- קוצצים עשבי תיבול ומוסיפים


- בקערה שוברים את הביצים, מוסיפים מעט מלח וטורפים

מוסיפים את הביצים למחבת ומקשקשים בעדינות


מכסים את הסיר ומבשלים על חום בינוני במשך כ 7 דקות עד שהביצה 90% מוכנה, שתשיאר טיפה רכה.


**********

מוצר מומלץ❣️

פומפיה איכותית רב-תכליתית.

מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אופציות במכשיר.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בפייסבוק 👇🏽




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page