.
200 גרם שוקולד מריר 70% קליבוט
100 גרם פיסטוק קלוף
100 שקדים מולבנים
50 גרם פתי בר
4 כפות חלב מרוכז
אופן הכנה:
במעבד מזון טוחנים את הפסיטוק השקדים והפתי בר
מעבירים לקערה מוסיפים את החלב המרוכז.
מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
ממיסים את השוקולד במיקור בפולסים של 20 שניות עד לקבלת שוקולד נוזלי וחלק.
מורחים את דפנות התבנית בשוקולד מכניסים למקפיא ל5 דקות. ממלאים בפיסטוק מורחים מעל עוד שוקולד מכניסים למקפיא לחצי שעה.
מוציאים מהתבנית מקשטים לפי דמיונכם.
בהצלחה
コメント