top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

פרלינים שוקולד קליבוט במילוי פיסטוק שקדים וקרם חלב - אריה רוזנשטוק

.



200 גרם שוקולד מריר 70% קליבוט

100 גרם פיסטוק קלוף

100 שקדים מולבנים

50 גרם פתי בר

4 כפות חלב מרוכז


אופן הכנה:

במעבד מזון טוחנים את הפסיטוק השקדים והפתי בר

מעבירים לקערה מוסיפים את החלב המרוכז.

מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

ממיסים את השוקולד במיקור בפולסים של 20 שניות עד לקבלת שוקולד נוזלי וחלק.

מורחים את דפנות התבנית בשוקולד מכניסים למקפיא ל5 דקות. ממלאים בפיסטוק מורחים מעל עוד שוקולד מכניסים למקפיא לחצי שעה.

מוציאים מהתבנית מקשטים לפי דמיונכם.


בהצלחה








105 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page