*מרכיבים:* 6 פרוסות של חלה. 150 גרם גבינה צהובה. 50 גרם חמאה. 250 מ״ל שמנת לבישול. 1 חבילת פטריות. 1 בצל לבן. 3 כפות פטרוזיליה. תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור וכף אבקת פטריות.
*אופן ההכנה:* 1. יש לחתוך את הבצל לפרוסות דקות, ולטגן עד לריכוך מלא. 2. יש להוסיף את הפטריות, הפטרוזיליה, השמנת והתבלינים עד לסמיכות מלאה של הרוטב. 3. יש לשים 3 כפות גדושות מהרוטב ולפזר מעל את הגבינה הצהובה ולסגור בפרוסה נוספת. 4. יש לחמם מחבת עם חמאה ולצרוב כ-3 דקות מכל צד את הטוסט. 5. ניתן להוסיף ביצת עין מעל ולטגן כ-2 דקות. 6. מעל הטוסט יש להוסיף את הביצה ולפזר מעל צילי גרוס.
Comentários