כוס מדידה חד פעמית חמה 35-40 יחידות
*לבצק* 1 ק"ג קמח 1-1/2 כפות שמרים יבשים 1 כוס סוכר קליפת לימון מגורדת 2 ביצים M תמצית וניל 2 כוסות חלב 200 גרם חמאה רכה
*מילוי* 500 גרם גבינת טוב טעם 1/2 כוס סוכר תמצית וניל 1 גביע שמנת חמוצה 2 כפות קורנפלור 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 2 ביצים M קליפת לימון מגורדת תמצית וניל ביצה אחת טרופה -להברשה סוכר לבן או חום- לקישוט אבקת סוכר לפידור - אחרי האפיה
לשים את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק רך ואחיד מכסים ומתפיחים כשעה מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת בלילה אחידה מעבירים לשקית זילוף מחלקים את הבצק ל-35 עד 40 יחידות יוצרים מכל חתיכה נקניק קושרים כל נקניק בצורת בייגל מניחים בתבנית אפיה מרווחים את החורים עם האצבעות ומזלפים מן מלית הגבינה בין החורים אופים ב-° 170 מעלות כ-20 דק' מצננים ומפדרים באבקת סוכר
באהבה נועם זיגדון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments