פשוט מעדן עוגת רולדה משגעת עם פודינג וניל - אילנה לוי
לרולדה:
להקציף 4 ביצים שלמות בטמפרטורת החדר, להוסיף בהדרגה חצי כוס סוכר ו - 2 סוכר וניל.
להקציף כ-8 דקות.
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חצי כוס שמן בזילוף דק, 1 כוס קמח מנופה, 1 כפית אבקת אפיה ו-2 כפיות תמצית וניל.
לערבב רק עד איחוד החומרים.
לשפוך את התערובת על נייר אפיה משומן בתבנית התנור, ליישר ולאפות בחום 170 מעלות כ-10 - 13 דקות. לא לייבש.
להוציא, לקרר 3 דקות ואז לגלגל לגליל עם נייר האפיה. לקרר לחלוטין.
בנתיים נכין את קרם המילוי: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 1/3 כוס מים או חלב,
להוסיף 2 כפות סוכר, 1 חב' אינסטנט פודינג וניל.
להקציף לקצפת יציבה.
לפתוח את הרולדה למרוח חצי מהקצפת ולגלגל שוב לרולדה. למרוח מעל את הקצפת שנותרה, להחליק מכל הצדדים ולקשט איך שרוצים.
בהצלחה - אילנה לוי
********
מוצר מומלץ💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
💖
Comments