פשטידה כרובית ובטטה שתמיד מצליחה - נועם זיגדון
כוס מדידה 240 מ"ל
תבנית בנונית 24-26 ס"מ
אפשר להחליף את הכרובית בכל ירק שאתם רוצים
קרדיט לכרמית לוי 🫶
לבצק
½-2 כוסות קמח
100 גרם חמאה רכה
1 שמנת חמוצה
קורט מלח
ללוש לבצק אחיד
להכניס למקרר לחצי שעה
לשטח בתחתית התבנית
לחורר את הבצק עם מזלג
לפשטידה
½ שקית כרובית קפואה
3 ביצים L
250 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 שמנת חמוצה
1 כף קמח
2 כפות קוטג'
½ כוס שמנת לבישול
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
¼ כפית אגוז מוסקט
להרתיח את הכרובית-כ -10 דקות
לסנן
לערבב את כל שאר המרכיבים
להוסיף את הכרובית
לצקת מעל הבצק
אפשר לפזר מעל בטטה מגורדת או בצל מטוגן
להכניס לתנור שחומם מראש
על 180° כ- 40 דקות
באהבה נועם זיגדון
**********
Comentários