פשטידת איטריות וגבינות מעולה - נועם זיגדון
תבנית בנונית בקוטר 26 ס"מ
400 גרם איטריות בנוניות
1 בצל קצוץ לקוביות
(או 2 כפות שביבי בצל מטוגן )
3 ביצים L
1 גבינה לבנה 5%
1 גביע קוטג' קטן 100 מ"ל
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה בולגרית
1 כף אבקת מרק בצל או פיטריות
1 שמנת חמוצה
¼ כוס חלב
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
מבשלים את האיטריות לפי הוראות יצרן ומסננים
משחימים את הבצל עם מעט שמן
מוסיפים את כל המרכיבים לאטריות
מערבבים היטב
יוצקים לתבנית משומנת
מפזרים מעל 25 גרם חמאה רכה
וגבינה צהובה
אופים בתנור שחומם מראש
על 180° כ-45 דקות עד שמזהיב
באהבה נועם זיגדון 💞
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments