top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאמונה בוארון

פשטידת ברוקולי עם גבינת מוצרלה - אמונה בוארון

פשטידת ברוקולי עם גבינת מוצרלה - אמונה בוארון


המצרכים:

 4 ביצים

4 כפות מיונז

5 כפות קמח תופח

450 גרם ברוקולי מפורק לפרחים

לבשל 3 דקות במי מלח ולקרר

1/4 כפית פלפל שחור

1 כף שטוחה של אבקת מרק עוף

100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

100 גרם גבינה צפתית מפוררת


אופן ההכנה:

להקציף את הביצים, להוסיף בהדרגה את המיונז ואת הקמח.

לבחוש היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.

להוסיף 50 גרם מהגבינה ולבחוש בעדינות.

לשמן ולקמח תבנית פיירקס מרובעת. לשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית ולסדר את פרחי הברוקולי מעל.

לפזר את 1/4 הנותר של הבלילה

מעל הכל.

לפזר עוד 50 גרם גבינה ולאפות  בחום של 180 בערך 25 דקות או עד שמשחים.


בהצלחה


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page