פשטידת ברוקולי עם גבינת מוצרלה - אמונה בוארון
המצרכים:
4 ביצים
4 כפות מיונז
5 כפות קמח תופח
450 גרם ברוקולי מפורק לפרחים
לבשל 3 דקות במי מלח ולקרר
1/4 כפית פלפל שחור
1 כף שטוחה של אבקת מרק עוף
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
100 גרם גבינה צפתית מפוררת
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים, להוסיף בהדרגה את המיונז ואת הקמח.
לבחוש היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
להוסיף 50 גרם מהגבינה ולבחוש בעדינות.
לשמן ולקמח תבנית פיירקס מרובעת. לשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית ולסדר את פרחי הברוקולי מעל.
לפזר את 1/4 הנותר של הבלילה
מעל הכל.
לפזר עוד 50 גרם גבינה ולאפות בחום של 180 בערך 25 דקות או עד שמשחים.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments