פשטידת גבינות בטטות וחצילים - שחר שולמית
מידות אוניברסליות
2 תבניות טפלון בקוטר 24 סנטימטר
מצרכים:
כוס חלב
1/2 כוס שמן
6 ביצים גודל לארג'
2 אבקת אפיה
2.5 כוסות קמח
250 גרם בטטה אפויה ומתובלת
250 גרם קוביות חציל קלוף אפוי ומתובל
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה מלוחה מגורדת
אופן ההכנה:
מניחים בקערה את החלב עם השמן והביצים ומערבבים היטב
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים יוצקים את המסה ל2 תבניות טפלון משומנות
אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ50 דקות או עד הזהבה
בהצלחה
שלכם שולמית
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments