פשטידת רביולי גבינה ופטריות - שיר אמיר
החומרים:
חבילת 500 גרם רביולי גבינה
50 גרם חמאה
2 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
סלסילת פטריות שמפיניון
1 שמנת מתוקה
מלח
פלפל
גבינה צהובה
אופן ההכנה:
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל השקית, מסננים ומעבירים לקערה. במחבת אחרת, שמים 2 כפות שמן ,50 גרם חמאה,1 שמנת מתוקה ומטגנים את הבצל , מוסיפים 100 גרם גבינה צהובה ומחכים עד שהגבינה תימס .
במגש מניחים שכבת רביולי אחידה מעליה תערובת שהכנו, ומעל הכל מפזרים גבינה צהובה מגורדת.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומחכים עד להזהבה של הפשטידה ❣️
בתאבון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments