פשטידת תפוחי אדמה וחזה עוף - אריאלה גולדמן
▪︎ סיר חסין אש קוטר 24 / או תבנית אמייל/ פיירקס קוטר 24
מרכיבים: 6 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומעוכים לפירה חתיכה שמנמנה של חזה עוף טרי מבושל וחתוך לקוביות קטנות 6 ביצים L טרופות 1 בצל קצוץ דק 4 שיני שום קצוצות דק 1 פלפל צילי אדום טרי חריף קצוץ דק למי שאוהב טעם פיקנטי חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה חופן בצל ירוק קצוץ דק גם החלק הירוק וגם הלבן 1 שקית אבקת אפיה 5 כפות פירורי לחם לבנים כף אבקת מרק עוף מלח לפי הטעם כפית פלפל שחור גרוס כפית כורכום 5 כפות שמן
לערבב את כל המרכיבים לתערובת אחידה
לשמן בנדיבות סיר/תבנית למזוג פנימה את התערובת,לשטח וליישר להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות תוכנית אפייה ללא טורבו לשעה ללא כיסוי
חשוב לאחסן בקרור לכמה שעות להתייצבות לפני ההגשה
Comentários