top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

פשטידת תפוחי אדמה - מחמר - נועם זיגדון

פשטידת תפוחי אדמה - מחמר


גובה הפשטידה תלוי בקוטר הסיר

5-6 תפוחי אדמה גדולים 1 בצל גדול קצוץ דק 1 אבקת אפיה חופן כוזברה קצוצה 7 ביצים L ½ כף אבקת מרק עוף - לא חובה ¼ כפית פלפל שחור ½ כפית כורכום ½ כף מלח ¼ כוס שמן


לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך למעוך לפירה להוסיף את האבקת האפיה התבלינים הבצל והכוזברה לשקשק את הביצים להוסיף לתערובת לחמם סיר טפלון עם שמן לשפוך פנימה את התערובת לבשל כ-5-7 דקות על אש גבוהה להעביר לתנור שחומם מראש ל-160° כ-30-40 דקות עד שתתייצב


באהבה נועם זיגדון















39 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page