פתיתים אדומים עם גזר ואפונה - נועם זיגדון
500 גרם פתיתים אפויים
1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות
3-½ כוסות מים
1 גזר בנוני מגורד גס
1 כוס אפונה קפואה
2 שיני שום כתוש
1 כף רסק
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
½ כף מלח
¼ כוס שמן
להשחים את הבצל עם השמן
להוסיף את הגזר והאפונה לבשל כ-3 דקות
להוסיף את השום הרסק והפפריקה
לערבב 2--3 דקות
להוסיף את המים והתבלינים
להביא לרתיחה
להוסיף את הפתיתים לכסות את הסיר
להביא לרתיחה
להסיר את המכסה
לבשל 3-5 דקות
להוסיף עוד ¼ כוס מים רותחים
לכבות את הגז ולכסות את הסיר
להניח 5 דקות למנוחה
לאחר 5 דקות לערבב בעזרת מזלג
לחזור על הפעולה הזאת 3 פעמים
לפני ההגשה לפזר בצל ירוק
באהבה נועם זיגדון ❤️
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comentários