top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

פתיתים אדומים עם גזר ואפונה - נועם זיגדון

פתיתים אדומים עם גזר ואפונה - נועם זיגדון


500 גרם פתיתים אפויים

1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות

3-½ כוסות מים

1 גזר בנוני מגורד גס

1 כוס אפונה קפואה

2 שיני שום כתוש

1 כף רסק

1 כף פפריקה מתוקה

¼ כפית פלפל שחור

½ כפית כורכום

½ כף מלח

¼ כוס שמן


להשחים את הבצל עם השמן

להוסיף את הגזר והאפונה לבשל כ-3 דקות

להוסיף את השום הרסק והפפריקה

לערבב 2--3 דקות

להוסיף את המים והתבלינים

להביא לרתיחה

להוסיף את הפתיתים לכסות את הסיר

להביא לרתיחה

להסיר את המכסה

לבשל 3-5 דקות

להוסיף עוד ¼ כוס מים רותחים

לכבות את הגז ולכסות את הסיר


להניח 5 דקות למנוחה


לאחר 5 דקות לערבב בעזרת מזלג

לחזור על הפעולה הזאת 3 פעמים

לפני ההגשה לפזר בצל ירוק

באהבה נועם זיגדון ❤️


*********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇







פוסטים אחרונים

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page