פתיתים אחד אחד - אריאלה גולדמן
~ לחמם 4 כפות שמן עם חצי כפית כורכום וכפית סילאן ולהזהיב בצל חתוך דק
~ להוסיף 3 שיני שום קצוצות וחופן אפונה סנפרוסט ולהמשיך לטגן עד שהאפונה והשום זהובים
* אפשר במקום אפונה להוסיף גרגירי חומוס סנפרוסט
~ להוסיף חבילת פתיתים שאוהבים ( 500 גר) .אני משתמשת בפתיתים תוצרת איטליה " רומו Rummo"
~ לערבב ולטגן את הפתיתים עד הזהבה כ 4 דקות בערך
~ להוסיף כ 3 כוסות מים רותחים ( המים צריכים להגיע עד לגובה הפתיתים )
~ לתבל בכפית גדושה מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס ,להנמיך להבה לבשל 8 דקות ולכבות את האש. להשאיר את הסיר מכוסה 10 דקות בלי לפתוח בכלל
~ לערבב ולהפריד את הפתיתים במזלג. שוב לכסות הסיר ל 10 דקות ושוב לערבב ולהגיש
Comments