top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

פתיתים אחד אחד - אריאלה גולדמן


פתיתים אחד אחד - אריאלה גולדמן


~ לחמם 4 כפות שמן עם חצי כפית כורכום וכפית סילאן ולהזהיב בצל חתוך דק

~ להוסיף 3 שיני שום קצוצות וחופן אפונה סנפרוסט ולהמשיך לטגן עד שהאפונה והשום זהובים

* אפשר במקום אפונה להוסיף גרגירי חומוס סנפרוסט

~ להוסיף חבילת פתיתים שאוהבים ( 500 גר) .אני משתמשת בפתיתים תוצרת איטליה " רומו Rummo"

~ לערבב ולטגן את הפתיתים עד הזהבה כ 4 דקות בערך

~ להוסיף כ 3 כוסות מים רותחים ( המים צריכים להגיע עד לגובה הפתיתים )

~ לתבל בכפית גדושה מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס ,להנמיך להבה לבשל 8 דקות ולכבות את האש. להשאיר את הסיר מכוסה 10 דקות בלי לפתוח בכלל

~ לערבב ולהפריד את הפתיתים במזלג. שוב לכסות הסיר ל 10 דקות ושוב לערבב ולהגיש









1,072 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page