פתיתים בצל ואיטריות - נועם זיגדון
תוספת קלה להכנה
כוס פתיתים
1 בצל פרוס
חצי כוס איטריות דקות
התיבול
חצי כף מלח
חצי כף כורכום
קורט פלפל לבן
ההכנה
מחממים סיר
עם 2 כפות שמן
מוסיפים את הבצל
מטגנים כ2-3 דקות
מוסיפים את האיטריות
מטגנים יחד עם הבצל
כ3-4 דקות
מוסיפים את
הפתיתים לסיר
ומערבבים יחד כ-4 דקות
מתבלים ב..
כורכום מלח ופלפל לבן
מערבבים ומוסיפים
מים רותחים
בגובה הפתיתים
מגיעים לרתיחה
מכסים ומבשלים
עד שהמים מתאדים
מכבים ומשאירים סגור
לאחר כ-10 דקות
מפרידים עם מזלג
באהבה נועם זיגדון ❤
**********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
תגובות