צ'ורוס מושלם - נועם זיגדון
1 כוס מים
100 גרם חמאה או מחמאה
2 כפות סוכר
¼ כפית מלח
½ כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
3 ביצים
לציפוי:
חצי כוס סוכר
חצי כפית קינמון
להמיס את המים עם המחמאה
התמצית וניל והמלח
כשהמים רותחים להוסיף את הקמח
ולערבב טוב עד שהקמח נפרד מדפנות הסיר
להעביר לקערת המיקסר לקרר מעט ולהוסיף ביצה אחרי ביצה רק שביצה אחת נטמעת להוסיף את הביצה הבאה
להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב
לזלף פסים על נייר אפיה משומן
להכניס למקפיא לשעה
לחמם סיר עם שמן עמוק
לטגן את הצורוס משני צדדים עד שמזהיב
לגלגל בסוכר וקינמון
באהבה נועם זיגדון ❤️
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר נפת קמח חשמלית וכשרה מאושר ע"י צמת (צוות מדע ותורה) 👇🏽
Comments