צ'ילי קון קרנה - דקלה אלהרר
500 גרם בשר טחון
קופסא שעועית אדומה מבושלת ( טעם הטבע)
1 גמבה קצוצה
2 כפיות שום כתוש
1 בצל קצוץ
1 פלפל חריף קטן קצוץ
עגבניות מרוסקות (400 גרם)
½ כוס מים
2 כפות סויה, 3 כפות ברביקיו, פפריקה חריפה לפי הטעם, מעט מלח
אופן ההכנה:
לטגן בצל עד הזהבה בשמן זית, להוסיף גמבה ופלפל חריף קצוצים ולטגן עד לריכוך
להוסיף בשר טחון ולטגן אותו עד שמשנה את צבעו.
להוסיף את התיבול, עגבניות מרוסקות ו½ כוס מים, לערבב היטב.
להוסיף את השעועית האדומה ללא המים שלה ולערבב, לחכות שהמים יצטמצמו
והתבשיל יסמיך וזהו מוכן ( בערך רבע שעה על חום בינוני)
אפשר להגיש עם טורטיות - לחמם 10 שניות במיקרוגל את הטורטיה ולמלא אותה או לחלופין להגיש עם אורז לבן.
בתיאבון
Comentários