top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תדקלה אלהרר

צ'ילי קון קרנה - דקלה אלהרר

צ'ילי קון קרנה - דקלה אלהרר


500 גרם בשר טחון

קופסא שעועית אדומה מבושלת ( טעם הטבע)

1 גמבה קצוצה

2 כפיות שום כתוש

1 בצל קצוץ

1 פלפל חריף קטן קצוץ

עגבניות מרוסקות (400 גרם)

½ כוס מים

2 כפות סויה, 3 כפות ברביקיו, פפריקה חריפה לפי הטעם, מעט מלח


אופן ההכנה:

לטגן בצל עד הזהבה בשמן זית, להוסיף גמבה ופלפל חריף קצוצים ולטגן עד לריכוך

להוסיף בשר טחון ולטגן אותו עד שמשנה את צבעו.

להוסיף את התיבול, עגבניות מרוסקות ו½ כוס מים, לערבב היטב.

להוסיף את השעועית האדומה ללא המים שלה ולערבב, לחכות שהמים יצטמצמו

והתבשיל יסמיך וזהו מוכן ( בערך רבע שעה על חום בינוני)


אפשר להגיש עם טורטיות - לחמם 10 שניות במיקרוגל את הטורטיה ולמלא אותה או לחלופין להגיש עם אורז לבן.


בתיאבון
















21 צפיות0 תגובות

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page