צ'יפס זריז בתנור - במטבח עם דיתוש
קבלו צ'יפס זריז (גג חצי שעה) ולא מטוגן
שלא הפסיקו לדבר עליו
מצרכים:
8-10 תפו"א חתוכים לאורך, למקלות צ'יפס
שמן זית
תבלין שום גבישי
פפריקה אדומה
תבלין מעושן
תבלין לצ'יפס בניחוח לימוני
מלח הימלאיה ורוד
הכנה:
לסדר את הצ'יפסים בצלחת ולבבשל חצי בישול במיקרו.
כשיוצא, לשפוך לקערת ערבוב גדולה.
וחוזר חלילה...
כשסיימתם עם חצי בישול של כל הצ'יפסים שבקערה, שימו תיבול ושמן זית, ונערו בזהירות, כך שכולם יצופו בתבלינים ובשמן הזית.
פזרו אותם בתבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש על חום גבוה 220.
ואפו כ-25 דקות או עד לריכוך.
הצ'יפסים יוצאים רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ.
טעימממים טעיממממים.
*ממליצה לחתוך פלחי בצל ולפזר בתבנית בן הצ'יפסים. מוסיף המון!
נ.ב. אל דאגה, את הצ'יפסים ליוון 2 ק"ג+ של שווארמה פרגיות
בתאבון
דיתוש
Comments