ציפס בחמאת שום אורגנו במחבת צמחוני ללא גלוטן:
לבשל תפו״א בקוביות עם מעט מלח הימלייה עד רכות לסנן,
ליבש בסיר על האש 3 דקות,
(אפשר להשתמש בתפו״א מאתמול)
להמיס על מחבת 50 גרם חמאת שום אורגנו(מתכון אצלי בבלוג),
להוסיף 4 כפות שמן זית,
להוסיף את תפו״א לטגן עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comentários