top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

צלי בשר ביין אדום ופטריות - נועם זיגדון

צלי בשר ביין אדום ופטריות - נועם זיגדון


1 ק"ג צלי כתף

2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות

½ ראש שיני שום פרוס

1 סלסלת פטריות שמפיניון

1 סלסלת פטריות פורטבלו

חתוכים לרבעים

1 כוס יין אדום יבש

¼ כוס שמן

3-4 ציר בשר

½ -1 כפות דבש

1 כף פפריקה מתוקה

½ כף מלח

¼ כפית פלפל שחור

6-7 גבעולי עלי טימין טרי


מבשלים כ-50 דקות את הבשר בסיר לחץ עם מים פלפל אנגלי 5-6 שיני שום ועלי דפנה

לא לשפוך את המים שהבשר התבשל בו

לקרר ולפרוס לפרוסות

מטגנים את הבצל עם השמן

מוסיפים את הפיטריות ומבשלים כ- 5 דקות

מוסיפים את השום והפפריקה

מוסיפים את הדבש את הציר בשר והיין

מכניסים את פרוסות הבשר

מתבלים במלח ופלפל שחור

מכניסים את הבצלים השלמים ואת ראש השום מניחים את העלי הטימין

מבשלים על אש גבוה כשעתיים או עד שהבשר מתרכך


באהבה נועם זיגדון 💞

*********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇







פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page