top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

צנוניות מוחמצות - במטבח עם דיתוש


צנוניות מוחמצות - במטבח עם דיתוש


מצרכים:

2 חבילות צנוניות שטופות וקטומות בקצוות

כפית מלח על כל כוס מים

מעט חונץ

זרעי חרדל צהוב

זרעי כוסברה

7-8 שיני שום קלופות

חצי לימון פרוס

פלפל צ'ילי



הכנה:

לשפוך מים רותחים לצנצנת ולנער בזהירות כך שיכסו כל פעם חלק אחר בצנצנת ולשפוך.

למלא כס"מ חומץ.


לחתוך לרבעים או פרוסות את הצנוניות ובין לבין לפזר פרוסות שום, זרעים ולימון.

לשפוך מעל מים ומלח.


לחזור על הפעולה שוב עד לכיסוי.

מעל לשפוך עוד מעט חומץ ולסגור עם מכסה.


( אני לוקחת גבעול סלרי וחותכת אותו ועושה מן × ומסדרת מעל להכל כדי שימנע מהצנוניות לצטף למעלה).

להחזיק על השיש.

מדי יום לסובב ולנער קלות.

לאחר 3-4 ימים מוכן.


בתאבון ♡ דיתוש


לשמור במקרר כחודש אפילו(אם נשאר) 🤪


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇








פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page