קאהי, מאפה מטוגן עם חמאה וסוכר - נועם זיגדון
מהמטבח העיראקי
1 ק''ג קמח
כף שמרים
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
2 כפות חומץ
¼ כוס שמן
¾-2 כוסות מים פושרים
ללוש כ-5 דקות לבצק אחיד
200 גרם חמאה רכה לפתיחת הבצק
מעט חמאה - לטיגון
סוכר או אבקת סוכר לפני ההגשה
לחלק את הבצק ל-20 כדורים
לפתוח כל כדור דק
למרוח שכבה דקה של חמאה לקפל ל- 2 צדדים
ושוב ל-2 לאורך
לחמם מחבת טפלון עם מעט חמאה ולטגן משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
לבזוק מעל סוכר או אבקת סוכר
באהבה נועם זיגדון 💞
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח האפייה המקורי והאיכותי מסיליקון איכותי 👇🏽
Comentários