קובה אדומה
*למעטפת*
1- ק"ג סולת 1- כף מלח 3 כוסות מים לערבב היטב להניח רבע שעה לספיגה
*לתערובת הבשר*
1 ק"ג בשר 2 בצלים קצוצים דק דק פטרוזיליה קצוצה פלפל שחור מלח
*למרק*
5 יחידות סלק חתוך ל- 2 פרוס לפרוסות דקות שמן לאדות בסיר כרבע שעה להוסיף מים מלח סוכר מיץ לימון / מלח לימון כרפס (לא חובה )
להרטיב מעט את הידים עם מים לקחת כדור בנוני של מעטפת לשטח על כף היד למלא בבשר ולסגור לזרוק לתוך הסיר רק שהמים רותחים אחרת הקובות יתפרקו לבשל כ- 45 דקות על אש נמוכה
בהצלחה נועם זיגדון
********
המלצה:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר, סט סירי אבן שיש איכותיים מבית Darna + אחריות לשנה 👇
Comments