top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

קובה אדומה, קובה סלק - נועם זיגדון

עודכן: 5 בינו׳ 2023


קובה אדומה


*למעטפת*

1- ק"ג סולת 1- כף מלח 3 כוסות מים לערבב היטב להניח רבע שעה לספיגה

*לתערובת הבשר*

1 ק"ג בשר 2 בצלים קצוצים דק דק פטרוזיליה קצוצה פלפל שחור מלח


*למרק*

5 יחידות סלק חתוך ל- 2 פרוס לפרוסות דקות שמן לאדות בסיר כרבע שעה להוסיף מים מלח סוכר מיץ לימון / מלח לימון כרפס (לא חובה )


להרטיב מעט את הידים עם מים לקחת כדור בנוני של מעטפת לשטח על כף היד למלא בבשר ולסגור לזרוק לתוך הסיר רק שהמים רותחים אחרת הקובות יתפרקו לבשל כ- 45 דקות על אש נמוכה


בהצלחה נועם זיגדון

********

המלצה:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר, סט סירי אבן שיש איכותיים מבית Darna + אחריות לשנה 👇







1,017 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page