קובה במיה בטעם ביתי - במטבח עם דיתוש
למעטפת הקובה:
2 כוסות סולת ועוד 2 כפות
1 כוס מים
כף שמן
מלח, פלפל
לערבה ולהשרות לשעה.
למילוי:
400 גר' בקר טחון
מעט סלרי קצוץ דק
בצל בינוני/קטן קצוץ דק
מלח, פלפל
מעט בהרט
למרק:
קוביות בצל גדול
3 גבעולי סלרי קטנים קצוצים
5 עגבניות ללא קליפה קצוצות גס
1 פחית עגבניות מרוסקות mutti
6 שיני שום פרוסות
קופסת רסק עגבניות קטנה
כפית מלח
כפית שטוחה סוכר
פלפל
3 כפות פפריקה מתוקה
מעט מלח לימון(להוסיף למידת חמיצות רצויה)
חצי חבילת במיה סנפרוסט
הכנה:
לקרוץ עיגולים קטנים(פינג פונג), לחורר עם האצבע הרטובה תוך כדי סיבוב בכף היד השניה עד שהדפנות הופכות דקות יותר.
למלא בכדור מהמילוי ולסגור בעדינות תוך קירוב הקצוות אחת לשניה ולהפוך. לשטח את העיכול ולפחוס בעדינות.
להניח על מגש מנויילן ולהקפיא כשהמגש מתמלא.
הכנת המרק:
לטגן בצל בשמן עד לשקיפות.
להוסיף את השום, העגבניות הקצוצות, והפחית, הסלרי והתבלינים.
לבשל כחמש דקות.
לערבב ולהוסיף את הבמיה.
לתקן תיבול.
לבשל כחצי שיה-40דקות עד לריכוך הבמיה.
לפני ההגשה, להוסיף את הקובות פנימה כשהמרק רותח לעשר דקות.
להנמיך את האש ולבשל עוד 20 דקות באש נמוכה-בינונית.
בתאבון ♡ דיתוש
********
מוצר מומלץ❣️
פומפיה איכותית רב-תכליתית.
מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אופציות במכשיר.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Opmerkingen