top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

קובה דלעת - במטבח עם דיתוש

קובה דלעת - במטבח עם דיתוש


עוד מתכון טעים טעים ממשפחת מרקי הקובה סולת.


למעטפת הקובה:

2 כוסות סולת ועוד 2 כפות

1 כוס מים

כף שמן

מלח, פלפל

לערבה ולהשרות לשעה.


למילוי:

400 גר' בקר טחון

מעט סלרי קצוץ דק

בצל בינוני/קטן קצוץ דק

מלח, פלפל

מעט בהרט


למרק:

דלעת יפנית או חתיכה גדולה דלעת רגילה(חצי ק"ג) חתוכה לקוביות בינוניות.

בצל גדול חתוך לקוביות.

קופסת עגבניות מרוסקות של mutti או 3 עגבניות קלופות ומגורדות.

מיץ לימון או קורט מלח לימון

2 כפות גדושות רסק עגבניות(קופסה קטנה).

2-3 גבעולי סלרי קצוצים עם העלים

קורט סוכר לאיזון טעמים

מלח, פלפל

מעט שמן זית


הכנה:

לטגן את הבצל בשמן הזית עד לשקיפות.

להוסיף את קוביות הדלעת ולערבב תוך הקפצה כשלוש דקות.

להוסיף העגבניות ושאר החומרים.

לבשל כחצי שעה עד לריכוך הדלעת.

לפני ההגשה, להוסיף את הקובות פנימה כשהמרק רותח לעשר דקות.

להנמיך את האש ולבשל עוד 20 דקות באש נמוכה-בינונית.


*** עדיף להכין את הקובות ולהקפיא על מגש ולזרוק אותן למרק כשהן קפואות.

*** בעדינות לערבב ולווודא שהקובות לא נדבקו לתחתית הסיר


בתאבון ♡

דיתוש

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page