top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

קובה דלעת - נועם זיגדון


קובה דלעת

כוס מדידה חד פעמית חמה


*למעטפת*

1- ק"ג סולת 1- כף מלח 3 כוסות מים 2 כפות שמן

לערבב היטב להניח רבע שעה לספיגה


*לתערובת הבשר*

1 ק"ג בשר 2 בצלים קצוצים דק דק פטרוזיליה קצוצה כפית בהרט ¼ כפית הל טחון פלפל שחור מלח


*לרוטב דלעת*

1 ק"ג דלעת חתוכה לקביות 1 בצל קצוץ 2 כפות רסק 2 כפות סוכר מיץ מלימון שלם 3 גבעולי סלרי כולל העלים 4 כוסות מים מלח שמן

לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות להוסיף את הרסק לטגן 2 דקות להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה להוסיף את הדלעת והכרפס ו- 2 כוסות מים נוספות לתבל לבשל כ-20 דקות


להרטיב מעט את הידיים עם מים לקחת כדור בנוני של מעטפת לשטח על כף היד למלא בבשר ולסגור להכניס לרוטב לבשל על אש נמוכה כחצי שעה


באהבה נועם זיגדון














58 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page