קובה מטוגנת כשרה לפסח - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
לבצק:
70 קובות
קילו קמח מצה
7 כוסות מים
2 כפות שטוחות מלח
את הבצק להכין פעמיים בכל פעם חצי קילו עם 3.5 כוסות מים וכף מלח שטוחה.
מילוי:
1.3 ק"ג בשר טחון עם מעט שומן
2 בצלים בינוניים
חצי כוס צנוברים
4 כפות שמן קנולה
כף בהרת
כף גדושה אבקת מרק עוף
אופן הכנה:
ראשית מתחילים עם המילוי, לקצץ את הבצל ולהוסיף שמן לטגן עד שקיפות לאחר להוסיף את הבשר טחון ולמעוך בעזרת מזלג בגמר הבישול הבשר יהפוך לפירורי להוסיף צנוברים ותבלינים, לתקן טעמים בהתאם לקרר קירור מוחלט.
ליצור קובות בהתאם לסרטון להקפיא עד החג.
לטגן את הקובות בשמן עמוק עד התכהות יפה.
יאלה רוצו להכין.
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments