קובה סלק - ורד צ'אפו
להכנת הקובה:
*4 וחצי כוסות סולת
*רבע כוס שמן
*2 כוסות מיים פושרים
*2 כפות מלח
ללוש הכל יחד לבצק אחיד
*בידיים רטובות ניצור כדור מהבצק
ונשטח על כף היד כדי למלא בבשר
לבשא:
*חצי קילו בשר טחון
*חופן פטרוזיליה קצוצה
*בהראט, מלח ופלפל שחור
*נטגן במחבת בצל שלם
נוסיף את הבשר המתובל
ונפורר עם המזלג
למרק:
*נטגן בצל גדול קצוץ
*נוסיף מיים רותחים
*נוסיף את הסלק (4 סלקים נקלף ונחתוך לקוביות)
*נבשל את הסלק 40 דקות
*לאחר מכן נתבל במלח, פלפל שחור,בהראט,פפריקה מתוקה,כורכום וכף סוכר
*לימון שלם סחוט
*כעת נוסיף את הקובה לסיר
*ונבשל 20 דקות
בתאבון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments